Lunchmeny vecka 26

Måndag
Kålpudding med sommarkål, kokt potatis, gräddsås och lingonsylt (L)
Torsk med mandeltäcke, ärtor och skirat smör (L)

Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås, bruna bönor, blodpudding (L)
Ugnsbakad sej med tomat, paprika och röd lök

Onsdag
Enchilada med kyckling, tomat och paprika
serveras med klyft potatis och guacamole (G/L)
Cajun kryddad lax med tomatsalsa och gräddfil (L)

Torsdag
Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt (G/L)
Stekt makrill med rotselleripuré och kapris buerre noisette (L)

Fredag
Helstekt kotlettrad av svensk rapsgris med rosé pepparsås och kokt potatis (L)
Rödspätta med lax och räkmousse, citron- och kaprissås

Veckans vegetariska pastagratäng
Penne pastagratäng med tomat och medelhavsgrönsaker (L/G)

Veckans sallad
Räksallad med ägg, cocktail tomater, ärtor och Mary Rose dressing (L)

(L/G) = Maten innehåller laktos eller gluten

VI HÅLLER SEMESTERSTÄNGT VECKA 28-30 

RESTAURANGEN ÖPPNAR ÅTER MÅNDAGEN 29 JULI 2019

TÅGDAGARNA 7-8 SEPTEMBER 2019

Kom och åk veterantåg! Utställningar, matserveringar och underhållning i olika former. Välkommen till Landeryd! www.tagdagarna.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *