Lunchmeny 4

Måndag
Stekt bratwurst med stuvad vitkål och kokt potatis (L/G)
Panerad rödspätta med remouladsås (L/G)

Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås alt bruna bönor (L/G)
Strömmingslåda med tomat och dill (L)

Onsdag
Oxbringa med persiljesås och kokt potatis (L)
Alaska Pollock med spenat, räkor, citron och örtsås (L)

Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor, grädde och jordgubbssylt (L/G)
Pannbiff med gräddsås, stekt lök och kokt potatis (L/G)

Fredag
Helstekt ytterfilé av rapsgris med stekt potatis och senapssås (L)
Stekt makrill med rostade rödbetor och pepparrots crème fraiche (L)

Veckans vegetariska
Moussaka med röda linser, aubergine och tomatsås (L)

Veckans sallad
Räksallad med gurka, tomater, ägg, ärtor och Rhode Island dressing (L)

(L/G) = Maten innehåller laktos eller gluten

DAGENS LUNCH 100:- inkluderat är salladsbuffé, vatten, knäckebröd, kaffe och liten kaka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *