Lunchmeny 43

Måndag
Fläskkorv med senapssås och kokt potatis (L/G)
Torsk med paprika, kapris, oliver och romescosås (G/L)

Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås, bruna bönor och blodpudding L/G)
Panerad strömming med skirat smör och ärtor (G/L)

Onsdag
Stekt kyckling bröst med parmesan rostad pumpa och timjansås L)
Rostad kolja med krämig savoykål med bacon(L)

Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor, grädde och jordgubbssylt (L/G)
Pannbiff med stekt lök, gräddsås och lingonsylt (L)

Fredag
Pepparrots kött med gräddsås, kokt potatis och svartvinbärs gelé (L)
Lax med örter, fetaost och Philadelphia (L)

Vegetarisk pasta
Makaroner med ek rökt ostsås och rödlöksmarmelad(L/G)

Veckans sallad
Ceasarsallad med kyckling, bacon, ägg och parmesankrutonger (L/G)


(L/G) = Maten innehåller laktos eller gluten

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *