Lunchmeny 34

Måndag
Stekt lunch korv, potatismos och gurkmajjo (L)
Panerad rödspätta med remouladsås (G/L)

Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås, bruna bönor och blodpudding (G/L)
Strömmingslåda med anchovis och gräslök (L)

Onsdag
Nötfärslimpa med soltorkade tomater och fetaost, kokt potatis
och gräddsås (L/G)
Stekt makrill med fänkål, morot, saffran

Torsdag
Kycklingbröst med pesto, parmesan och rostad potatis och zucchini (L)
Kolja med spenat, senapssås och löksmulor (L/G)

Fredag
Helstekt fläsksida med rostade äpplen, endiv och skysås (L/G)
Torsk med tartarsås och stekt potatis

Veckans vegetariska
Moussaka med röda linser, äggplanta och tomatsås (L/G)

Veckans sallad
Ceasarsallad med kyckling, bacon, ägg och parmesankrutonger (L/G)

(L/G) = Maten innehåller laktos eller gluten

TÅGDAGARNA 7-8 SEPTEMBER 2019

Kom och åk veterantåg! Utställningar, matserveringar och underhållning i olika former. Välkommen till Landeryd! www.tagdagarna.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *