Trerätters

Sparrissallad med vaktelägg, rädisor, inlagd babymorot och löksmulor

Rostad hälleflundra med blomkålspuré, grillad blomkål, gurk- och räkbuerre noisette

Körsbärskaka med yoghurtmousse, körsbärsskum och gelé

———

Confiterad lax med citronpuré, gurka, keta-kaviar och krispigt skinn

Rostad oxfilé med Halmstad öl-brässerad kind, chard och hasselbackspalsternacka och kräm

Karamellparfait med äppelkompott och kryddiga smulor

———

Halstrade pilgrimsmusslor med rökt rödbetspuré, äppel- och lavendelgelé, kvarg och krispig schalottenlök

Duo av lamm, rostad lammfilé, krispig bon bon av bog, tomat- och spiskumminsylt, rotsellerikräm, bondbönor och grillad zucchini

Chokladparfait med oreosmulor, chokladgelé, maräng, mascarpone och coconib- och hasselnötsflarn