Veckans matsedel v.38

Måndag
Fläskkorv med rotmos, senapssås (L)
Ugnsbakad Pollock med kokt potatis, dill- och citronsås (L)

Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingonsylt (L)
Citronpepprad kungsfisk med stuvad spetskål (L/G)

Onsdag
Stekt kycklingbröst med tomat-, dragon och champinjonsås, kokt potatis (L)
Torsk med rostad fänkål, zucchini och tomater med pestosås (L)

Torsdag
Wallenbergare med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt(L)
Spenatsoppa med prinskorv och kokt ägg, bröd och smör (L/G)

Fredag
Fläskytterfilé med vitlök-och örtsmör, kokt potatis, skysås (L/G)
Ugnsbakad kolja med örtsås (L)

Tågdagarna Lördag & Söndag 150:-
Plommonspäckad karré med kokt potatis och gräddsås (L/G)
Het Pollock med chili, lime och persilja (L)

Veckans vegetariska
Penne pasta med paprika, aubergine, oliver i tomatsås (L/G)

Veckans sallad
Ceasarsallad med kyckling, bacon, ägg, krutonger och parmesandressing (L/G)
(L/G) = Maten innehåller laktos eller gluten

120:-/person
Inkluderar varmrätt, salladsbuffé, knäckebröd, smör, vatten, kaffe och liten kaka

Bottomless Brunch

@ Torups Gästis Söndag 16:e July 11-14 

255:-/ person

Vår buffé  inkluderar  klassiker som

Äggs Benedict

Äggs Royal

Äggs Florentine

Äggröra med bacon, korv och champinjoner

Amerikanska pannkakor med lönnsirap och banan

Frittata med sommar grönsaker

Croissants, pain au chocolate

Grekisk yoghurt med frukt kompott och granola

Äpple & Apelsin Juice

Kaffe & Tea

Och mycket annat smått och gott                                                                         

BOKA  BORD PÅ 0345 -20808

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *