Mat och fika i Torup och Halland

Torup är en plats att slappna av på. Vad passar då bättre än att göra ett besök på något av våra mysiga café? Vad sägs om ett stopp vid Vävcaféet, Glassbo Våffelstuga eller annorlunda Tiraholms fisk och rökeri?

Vävcaféet

Välkommen till Hylte Vävcafé! Hit kommer du för att väva, gå på vävkurs, köpa material till dina projekt hemma eller om du helt enkelt bara vill njuta av en hembakad fika.

Brännöbagar’n

Till Brännöbagaren åker du för att handla färska frallor på morgonkvisten, njuta av härliga bakelser från bageriet eller bara för att sitta ner och vila benen en stund eller två i det mysiga konditoriet med en härlig kopp kaffe!

Adress: Bosgårdsvägen 5 Torup
Telefon: 0345-201 60

Glassbo Våffelstuga

I natursköna Lintalund kan du avnjuta en nygräddad, varm, våffla hos oss på Våffelstugan!

Med slöjd och konsthantverk som vår närmsta granne kan du också passa på att se och inhandla ett stort antal produkter inom olika hantverksområden som till exempel trä, textil, smide, porslin, halm, skinn, knivar mer mera. Har du tur kanske också några hantverkare är på plats och tillverkar sina alster.

Telefon: 0345-208 25
E-post: glassbovaffelstuga@telia.com

Tiraholms fisk och rökeri

Från Bolmens rena vatten, erbjuder vi färsk och rökt fisk i vår gårdsbutik och restaurang. I glasscafeét njuter ni av en läcker glasscoupe och i pubben väljer ni mellan olika sorters öl. På Tirsholms fisk och rökeri, finns något för både stora och små.

Telefon: 0371-640 19
E-post: tiraholm@unnaryd.com
Hemsida: www.tiraholm.se

Torups Pizzeria

Telefon: 0345-20935

Knystaforsen

Nikolaj & Eva Tram

E-post: info@knystaforsen.se
Telefon: 076-021 35 40