Sparrissallad med vaktelägg, rädisor, inlagd babymorot och löksmulor
Rostad hälleflundra med blomkålspuré, grillad blomkål, gurk- och räkbuerre noisette
Körsbärskaka med yoghurtmousse, körsbärsskum och gelé
———
Confiterad lax med citronpuré, gurka, keta-kaviar och krispigt skinn
Rostad oxfilé med Halmstad öl-brässerad kind, chard och hasselbackspalsternacka och kräm
Karamellparfait med äppelkompott och kryddiga smulor
———
Halstrade pilgrimsmusslor med rökt rödbetspuré, äppel- och lavendelgelé, kvarg och krispig schalottenlök
Duo av lamm, rostad lammfilé, krispig bon bon av bog, tomat- och spiskumminsylt, rotsellerikräm, bondbönor och grillad zucchini
Chokladparfait med oreosmulor, chokladgelé, maräng, mascarpone och coconib- och hasselnötsflarn