Hotell

Hotell

Hotell i Torup, Hylte kommun

Med anor ända från 1846, har Torups Gästgivaregård i Halland något härligt genuint över sig. Perfekt för dig som letar efter ett mysigt hotell i Hylte kommun.

I vårt hotell har vi försökt bevara denna känsla i rummen samtidigt som vi tagit in moderna influenser. Rummen är fördelade mellan Gästgivaregården och Annexet. I Gästgivaregården finns det två enkelrum och fyra dubbelrum med det finns ett enkelrum och tre dubbelrum i Annexet. Samtliga rum bjuder på en fräsch interiör och inredning efter olika karaktär.

Rummen bjuder på väl tilltagna toaletter och duschar, med undantag för Annexet där badrum delas. Övriga bekvämligheter i rummen består av både TV och trådlöst nätverk. Allt för att du som gäst ska trivas så bra som möjligt.

Rumspriser Gästgivaregården
Enkelrum 925 kr
Dubbelrum 1190 kr

Rumspriser Annexet
Enkelrum 690 kr
Dubbelrum 890 kr

In- och utcheckning

Incheckning: från kl. 14:00-22:00
Receptionen stänger vid 15:00, sedan finns nycklar i nyckelskåp. Vi skickar sms eller mejlar instruktioner om hur du hittar skåpet och din kod.

Utcheckning: från kl. 06:30-11:00

Avbokning och utebliven ankomst

Avbokning måste ske 24 timmar innan ankomst om inget annat är överenskommet vid bokningstillfället. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare får du betala för 50% av din vistelse. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

Kontakta oss